Πανελλαδική κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς – Σάββατο 4/11

Παρά της περί του αντιθέτου κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, η κατασκευή τεχνητών χρεών εργαζόμενων, άνεργων και χαμηλοσυνταξιούχων όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά και βαίνει προς την προαναγγελθείσα κατάληξη της: την κατάσχεση ζωτικών περιουσιακών στοιχείων μεταξύ των οποίων και η “πολυ-προστατευμένη” πρώτη κατοικία (για όσους διατηρούν επιφυλάξεις στο ότι η “προστασία” της εναπόκειται στην κοινωνική-λαϊκή κινητοποίηση και όχι στις καθεστωτικές αφηγήσεις, παραδείγματα εδώ, εδώ, εδώ και εδώ). Αποδέκτες της “λείας” είναι όπως πάντα τράπεζες, funds και το εκχωρημένο σε αυτά “Δημόσιο”.
Κατά τα άλλα, την ίδια στιγμή που οι κρατούντες και οι Ευρωπαίοι προϊστάμενοί τους θρασύτατα χρεώνουν στα θύματά τους ελλιπή “κουλτούρα πληρωμών”, τα εντεταλμένα ΜΜΕ συκοφαντούν, στοχοποιούν και λοιδορούν συντονισμένα το κίνημα κατά των πλειστηριασμών ως λίκνο κακοποιών, εκκολαπτόμενων τρομοκρατών και αρωγών των πλούσιων ιδιοκτητών.
Ο κλάδος μας βρίσκεται στην καρδιά του προβλήματος, καθώς:

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε όλους τους συναδέλφους να αναλάβουν δράση κατά των πλειστηριασμών και να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε σχετική κίνηση.

Για αρχή:

Καλούμε στην Πανελλαδική Διαδήλωση ενάντια στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς, αυτό το Σάββατο, 4 Νοέμβρη, 12.30, στα Προπύλαια και στην πανελλαδική συνέλευση του κινήματος που θα διεξαχθεί μετά την διαδήλωση, στις 3.00μμ, στην αίθουσα του ΤΕΕ (Νίκης 4).

Leave a Reply

Your email address will not be published.