Διαδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής ενάντια στην φιέστα της ΓΣΕΕ

Πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων

Όλοι την Δευτέρα 21/5 στη διαδήλωση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μουσικής ενάντια στην φιέστα της ΓΣΕΕ

Σημείο συγκέντρωσης στις 6 μ.μ. στο πάρκο Ελευθερίας

Τιμάμε τα 100 χρόνια αγώνα της εργατιάς στους αγώνες του σήμερα για δουλειά και ζωή με δικαιώματα ενάντια στην εκμετάλλευση, για την κοινωνική απελευθέρωση

Όχι στα Μέγαρα με το κράτος και την εργοδοσία

Στην συνέλευση αγώνα που κάλεσε η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων στις 17-5 αποφασίστηκε η καταγγελία της αντιδραστικής Κοινωνικής Συμμαχίας, των φορέων που την αποτελούν καθώς και των δράσεων της.

Πρώτος σταθμός είναι η συγκέντρωση ενάντια στην πρόκληση της ΓΣΕΕ να ευτελίσει το γιορτασμό των 100 χρόνων της και των αγώνων της εργατικής τάξης με γκλαμουργιές – εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής τη Δευτέρα 21 Μάη. Τόσο ο γιορτασμός στο μέγαρο Μουσικής όσο και οι προσκεκλημένοι (Αχτσιόγλου, εκπρόσωποι εργοδοτών κλπ) δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία και τους αγώνες του εργατικού κινήματος. Αποτελούν φιέστες που εμπεδώνουν το δρόμο της ταξικής συνεργασίας και υποταγής της εργατικής τάξης στο κοινωνικό εταιρισμό και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου και προσβάλουν τη μνήμη των αγώνων της εργατιάς και αντιστρατεύονται τα συμφέροντα της.

Η Πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων για συντονισμό καλεί κάθε συνδικάτο, συλλογικότητα και αγωνιστή να συμμετέχει στη συγκέντρωση καταγγελίας της ΓΣΕΕ και της Κοινωνικής συμμαχίας τη Δευτέρα στις 6μμ στο Πάρκο Ελευθερίας.

Καταγγέλλουμε την ΓΣΕΕ και την Κοινωνική Συμμαχία

Τιμάμε την ιστορία και τους αγώνες της εργατικής τάξης παλεύουμε ενάντια στην ταξική συνεργασία και την προδοσία των αγώνων της.    Με απεργίες και συνδικάτα στα χέρια των εργαζόμενων

Leave a Reply

Your email address will not be published.