Επιτέλους έφτασαν τα ειδοποιητήρια του Β’ Εξαμήνου 2014

Επιτέλους, μετά την αναμονή πολλών ημερών (από την 1η/9ου όπου έληξε η προθεσμία εξόφλησης του Α εξαμήνου) έφτασαν στη γνωστή ηλεκτρονική διεύθυνση του ΤΣΜΕΔΕ (http://www.tsmede.gr:65401/) τα ειδοποιητήρια του Β εξαμήνου του 2014 (με τις γνωστές αυξήσεις φυσικά). Τώρα ο κάθε συνάδελφος έχει τη δυνατότητα (μέχρι τις 31/10) να καταβάλλει – για 2η φορά μέσα σε δύο μήνες – τη συμβολή του στο σύγχρονο success story. Μη διαμαρτύρεστε συνάδελφοι, τι είναι 5000 € μέσα σε δύο μήνες, μπροστά στις τεράστιες εθνικές ανάγκες εξυπηρέτησης του χρέους, σωτηρίας της χώρας και ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών. Μαζί δεν τα φάγαμε εξάλλου?
υγ1. οφείλουμε να καταγγείλουμε το Υπ. Εργασίας, το ΕΤΑΑ, το ΤΣΜΕΔΕ και τη Διευθυνση Εισφορών του, γιατί – σε βάρος της εθνικής οικονομίας – δεν αποστέλλουν και τα αναδρομικά στους μηχανικούς. Νόμοι δεν υπάρχουν πια σε αυτό το κράτος?

υγ2. ελπίζουμε να μη δείξουν την ίδια ολιγωρία για την δεύτερη αλλαγή ασφαλιστικής κατηγορίας (από 2η σε 3η) που οφείλουν να υλοποιήσουν την 1/1/2015.

Αναδημοσίευση από: http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/2014/09/2014.html

1 comment

    • berdi on September 25, 2014 at 4:09 pm
    • Reply

    Μια ερώτηση:
    Μπορούμε να πληρώσουμε το εξάμηνο χωρίς να πληρώσουμε την αύξηση εισφορών πηγαίνοντας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων? Και αν ναι ποιό χαρτί θα πρέπει να τυπώσουμε?

Leave a Reply

Your email address will not be published.