Κάλεσμα στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, 6:00μμ, πλ. Ρηγίλλης

Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για Συντονισμό καλεί σε μαζική συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, στις 6:00μμ, στην πλατεία Ρηγίλλης.

Έχουμε χρέος να βάλουμε φραγμό στον φασισμό και στην εθνικιστική υστερία που καλλιεργούν η Χρυσή Αυγή και άλλα ακροδεξιά στοιχεία. Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για την ειρήνη και την αλληλεγγύη των λαών, για αξιοπρεπή ζωή ενάντια στην εκμετάλλευση και στα πολεμικά σχέδια του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού τόσο στα Βαλκάνια, όσο και ευρύτερα.

 Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου, κάθε εθνότητας και χώρας δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους. Είναι θύματα της εκμετάλλευσης των επιχειρημαλτικών ομίλων, των τραπεζιτών, των κυβερνήσεων και των πολιτικών τους. Παλεύουμε για τη συναδέλφωση των λαών, ενάντια στον πόλεμο και τις επεκτατικές βλέψεις από όπου κι αν προέρχονται.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που υπηρετεί τους σχεδιασμούς του ιμπεριαλισμού και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ελληνικής ολιγαρχίας και του ευρωμνημονιακού σφαγείου.

Παλεύουμε για την έξοδο από το ΝΑΤΟ, για να φύγουν οι βάσεις και τα πυρηνικά από  τη χώρα.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.