Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στις 7:30μμ στο ΤΕΕ (Νίκης 4), στην αίθουσα του 7ου ορόφου. 

Η παρουσία σας είναι σημαντική ώστε να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τη δράση για τα παρακάτω σημαντικά θέματα που αφορούν όλους μας.

Θέματα:

1. Ενημέρωση σχετικά με την κινητοποίηση στο Υπουργείο και επόμενες κινήσεις μας για τα θέματα που συζητήθηκαν (αναδρομικές αυξήσεις εισφορών, επίδομα ανεργίας, ασφαλιστική ικανότητα, εξομάλυνση της διαδικασίας διαγραφής, 120 δόσεις κ.λ.π.).

2. Συζήτηση σχετικά με τη διαγραφή αδίκως δημιουργηθέντων χρεών / συμψηφισμός αδίκως πληρωθέντων, ειδική προσαύξηση κλπ.

3. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και η συνέχιση της εμπλοκής μας σε αυτό, υπό το πρίσμα και της έναρξης ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για χρέη σε εφορία και ταμεία από 500 ευρώ.

4. Το ζήτημα του επιδόματος ανεργίας και η υπεξαίρεση του συγκεντρωμένου επί τούτου χρηματικού ποσού από την κυβέρνηση για τη χρηματοδότηση εργοδοτών.

5. Οργάνωση δημιουργίας επεξηγηματικού οδηγού προς τους ασφαλισμένους μηχανικούς με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για την εφαρμογή των εγκυκλίων για την αποσύνδεση ασφάλισης και ιδιότητας, ασφαλιστικής ικανότητας, διαγραφής οφειλών κλπ

Εάν θέλετε να προτείνετε κάποιο ακόμα θέμα για συζήτηση, ελάτε στη συνέλευση να το θέσετε και να οργανώσουμε την κοινή μας δράση.

Σχετικά άρθρα:

  • Δεν υπάρχουν