Γενική Συνέλευση του Τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ (εκλογοαπολογιστική) στις 6,30μμ στο ΤΕΕ (Νίκης 4)

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία εγγραφών στο Σύλλογο Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) εν όψει των εκλογών του τον επόμενο μήνα. Την ίδια ημέρα στις 6.30 το απόγευμα, στο κτίριο του ΤΕΕ (Νίκης 4, στο Σύνταγμα) θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.
Σημειώνεται ότι τόσο το Τμήμα Αττικής, όσο και ο ίδιος ο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, αποτέλεσαν ένα από τα βασικά πεδία στο οποία μία σειρά συναδέλφων που συμμετέχουν στην Ανοιχτή Συνέλευση προσπαθήσαμε να προωθήσουμε τις αποφάσεις και τις δράσεις της Ανοιχτής Συνέλευσης Μηχανικών, μαζί με άλλες πρωτοβουλίες που αφορούσαν στο χώρο των αρχιτεκτόνων και των μηχανικών ευρύτερα, παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς στη διοίκηση του Συλλόγου (διοικείται από τις ίδιες πολιτικές δυνάμεις που διοικούν το ΕΤΑΑ, το ΤΕΕ και το ΤΣΜΕΔΕ).
Επομένως, τόσο η εγγραφή νέων μελών, όσο και η συμμετοχή στις διαδικασίες του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ (Γενική Συνέλευση Τμήματος και Εκλογές), κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και από αυτή θα εξαρτηθεί ο προσανατολισμός του Συλλόγου το επόμενο διάστημα.
Επισυνάπτεται  αίτηση εγγραφής sadas_aitisi_eggrafhs, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στη Γραμματεία του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ( info@sadas-pea.gr ) μαζί με ένα αντίγραφο του πτυχίου μέχρι την Τρίτη 11 Νοεμβρίου το μεσημέρι ή (για τους αρχιτέκτονες της Αττικής) να παραδοθεί επί τόπου, στην απογευματινή Γενική Συνέλευση.

 Τα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1353_ΓΣ_ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

1.  Εκλογή  Προέδρου  και  Γραμματέα  Γεν.  Συνέλευσης
2.  Απολογισμός πεπραγμένων  ΔΣ Τμήματος  Αττικής 2011-2014
3. Οικονομικός απολογισμός 2011-2014
4.  Εκλογές 14/12/14. Έγκριση  εγγραφών νέων μελών, Εφορευτική Επιτροπή κλπ
5. Ανακοινώσεις – τρέχοντα θέματα.

Η ανακοίνωση του ΣΑΔΑΣ εδώ:
http://www.sadas-pea.gr/geniki-sinelefsi-tmimatos-attikis-triti-11-11-2014-ekloges-sadas-pea/

Leave a Reply

Your email address will not be published.