Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2017

Αρ.Πρωτ:4506

Ανακοίνωση για πλειστηριασμούς

Η ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις, αφήνει απροστάτευτη από την αρπακτική διάθεση των τραπεζών και των ξένων funds, την πρώτη κατοικία χιλιάδων συνανθρώπων μας που λόγω της πρωτοφανούς μείωσης των αποδοχών τους ή ακόμη χειρότερα της ανεργίας τους, αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνειά τους. Αυτό που ισχυρίζεται η Κυβέρνηση ότι δήθεν εκπλειστηριάζονται μόνο οι κατοικίες των κακοπληρωτών και των εχόντων ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, αφού καμιά προστασία νομική δεν υπάρχει για τους ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συγκεντρώσεις και οι διαμαρτυρίες, χρησιμοποιήθηκε η πιο άγρια καταστολή, αφού τα ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο να ρίξουν χημικά στις αίθουσες των δικαστηρίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των συγκεντρωμένων.

Καλούμε την Κυβέρνηση να νομοθετήσει άμεσα το τέλος των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας των συμπολιτών μας που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, εξαιτίας των περικοπών που έγιναν

στα χρόνια των μνημονίων.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που οργανώνουν τα κινήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, την Τετάρτη 6/12 στις 3μμ στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας (οδός Λουκάρεως).

http://www.emdydas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2129:2017-12-05-09-28-08&catid=36:attiki&Itemid=138

Σχετικά άρθρα:

  • Δεν υπάρχουν