ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου, Ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Αναβάλλονται οι πλειστηριασμοί της Τετάρτης 13/12/2017 στα ειρηνοδικεία. Ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά. Αύριο στο ειρηνοδικείο Αθήνας βγαίνει στο σφυρί διαμέρισμα-πρώτη κατοικία για οφειλή κοινοχρήστων.

Αναβάλλονται οι πλειστηριασμοί της Τετάρτης 13/12/2017 στα ειρηνοδικεία.
Ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου.
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες 
ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά.
 
Αύριο στο ειρηνοδικείο Αθήνας βγαίνει στο σφυρί διαμέρισμα-πρώτη κατοικία για οφειλή κοινοχρήστων.
 Όλοι στο ειρηνοδοκείο Αθήνας να αποτρέψουμε αυτούς τους πλειστηριασμούς 
 
(Αύριο τετάρτη 17/12/2017 γίνονται 2 πλειστηριασμοί διαμερισμάτων εκ των οποίων το ένα αφορά πρώτη κατοικία. Επισπεύδουσα η εταιρεία ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» και δ.τ. «ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙ-ΣΤΙΚΗ Ε.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κ. Παλαιολόγου αριθμ. 4 – 6, πλατεία Βάθης.)
Αναβάλλονται οι αυριανοί πλειστηριασμοί στα ειρηνοδικεία Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τους δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Ωστόσο, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά.Η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου έχει ως εξής:
«Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναβάλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς μας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017.Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά.

Η ως άνω απόφαση ελήφθη προκειμένου να υλοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι σχετικές με τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμών.

Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά.»

Leave a Reply

Your email address will not be published.