Όλοι στο έκτακτο ΔΣ ΕΤΑΑ την Παρασκευή 14-03-14 στις 12,00μμ στο ΤΣΑΥ (Αχαρνών 27)

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα

Παρέμβαση στο “έκτακτο” ΔΣ ΕΤΑΑ: ΤΣΑΥ, Αχαρνών 27, Παρασκευή 14 Μάρτη 12.00μμ

Συνάδελφε,

ο διορισμένος από την κυβέρνηση Πρόεδρος του ΕΤΑΑ Σελλιανάκης διατάζοντας την άμεση αποστολή στοιχείων ασφαλιστικών οφειλών στο ΚΕΑΟ, επιχειρεί να καταργήσει την απόφαση που ελήφθη στις 19/12/13 από το ΔΣ ΕΤΑΑ, όργανο στο οποίο «προεδρεύει» και θα έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζει και να σέβεται τις αποφάσεις του.

Ο πρόεδρος του ΕΤΑΑ, έπειτα από την επιτυχημένη προχθεσινή παρέμβασή μας, μεταθέτει για δεύτερη φορά την προγραμματισμένη έδρα και ημερομηνία διεξαγωγής του ΔΣ/ΕΤΑΑ για να γλυτώσει από τον έλεγχο και την κριτική εκατοντάδων κινητοποιούμενων μηχανικών και νομικών που παρίστανται σε κάθε τελευταία συνεδρίαση.

Η αποστολή στοιχείων ασφαλιστικών οφειλών στο ΚΕΑΟ εκθέτει άμεσα δεκάδες χιλιάδες συναδέλφους στον εφιάλτη των κατασχέσεων και πρέπει να ματαιωθεί.

Την ίδια στιγμή χιλιάδες συνάδελφοι στερούνται την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη –για την οποία πλήρωναν επί χρόνια– λόγω τις αδυναμίας τους να ανταποκριθούν στις ισχύουσες εξοντωτικές εισφορές.

Με την νέα μας παρέμβαση την Παρασκευή 14/3/14 πρέπει να διασφαλίσουμε την μη αποστολή στοιχείων οφειλών και την μη αποστολή ειδοποιητηρίων με αυξημένες εισφορές.

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε. 
Η έκβαση αυτής της μάχης εξαρτάται από την διαρκή κινητοποίηση όλων μας.
Ο δρόμος του αγώνα, είναι ο μόνος που έχει αποτελέσματα. Αυτό το αποδεικνύουν οι επιτυχίες της αναστολής των αυξήσεων και της σφράγισης βιβλιαρίων υγείας οφειλετών συναδέλφων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που ζουν –ή ελπίζουν να ζήσουν– από την δουλειά τους σε πορεία την Τετάρτη 19/3/14 κατά του ΚΕΑΟ, της απαξίωσης της δουλειάς και της ζωής μας, της ληστείας που πραγματοποιείται σε βάρος μας.

Ενημερωθείτε για τις διεκδικήσεις μας

Να μην περάσουν οι ληστρικές αυξήσεις
Κανένα σπίτι στα χέρια κράτους τραπεζών
Ας είμαστε όλοι εκεί.

[ ] Χάρτης από  εδώ: https://www.google.com/maps/place/Acharnon+27/@37.9901708,23.726767,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x14a1bd2ded82ad97:0x1c548e88a8befd3e
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.