Αγρίνιο: Eκδήλωση του Ιατρικού & Οδοντιατρικού συλλόγου για το ασφαλιστικό

  • «Η απασφάλιση του ασφαλιστικού και νομοθετικού πλαισίου. Υπάρχουν λύσεις;» ήταν το θέμα της εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν  Ιατρικός και Οδοντιατρικός  Σύλλογος  Αγρινίου προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη τους, καθώς  με τις πρόσφατες αλλαγές οι γιατροί θα κληθούν να πληρώσουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές που – σε ορισμένες περιπτώσεις – θα ξεπερνούν το 70% του ετησίου εισοδήματός τους.

«Διοργανώσαμε την εκδήλωση αυτή προκειμένου τα μέλη μας να ενημερωθούν για το ασφαλιστικό που ψηφίστηκε το Μάιο του 2016 και είχε πολλές υπουργικές αποφάσεις για την υλοποίηση του» ανέφερε στο agriniosite.gr o πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Παντελής Παπαθανάσης.

Ο  κος Βασίλειος Σταθόπουλος, Οδοντίατρος, ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, έχοντας ασχοληθεί σε βάθος με τη σύνδεση του ασφαλιστικού με το φορολογικό. 

Όπως τόνισε, ο κ. Σταθόπουλος ο κλάδος δεν  είναι πλήρως ενημερωμένος  για αυτό έχουν χαθεί αρκετές διεκδικήσεις και κάλεσε τους υγειονομικούς και τις  οργανώσεις του κλάδου να δράσουν έστω και στο «δώδεκα και πέντε».

Όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να παλέψουμε για να αποτρέψουμε τη θανατική καταδίκη του επιστημονικού κόσμου της χώρας και την επαγγελματική εξαθλίωση του ιατρικού κλάδου, σημείωσε ο κ.Σταθόπουλος και κάλεσε τους υγειονομικούς να στελεχώσουν με τη συμμετοχή τους  την ομάδα, η οποία θα προχωρήσει στη  διεκδίκηση των δικαιωμάτων που χάνονται  από τις διατάξεις του Ν.4387/2016.

«Όσοι λοιπόν από τους συναδέλφους θέλουν να συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή, μπορούν να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής με τα στοιχεία τους  στην e-διεύθυνση:asfalismenoi.tsay@gmail.com “ κατέληξε  o κ. Σταθόπουλος.

 

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα Agriniosite.gr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.