Αλλαγή «σκυτάλης» στα Tαμεία

Αναδημοσίευση

Σε αντικατάσταση των διοικήσεων των περισσότερων ασφαλιστικών ταμείων προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, αναμένοντας ωστόσο να λήξει στους περισσοτέρους η θητείας τους.
Την 1η Απριλίου αναμένεται να αναλάβει ως νέος διοικητής στον ΟΑΕΕ ο δικηγόρος Τάσος Πετρόπουλoς, στη θέση της απερχόμενης Γεωργίας Κωτίδου.

Ο κ. Πετρόπουλoς θεωρείται γνώστης των θεμάτων του ΟΑΕΕ καθώς από το 1992 ασκεί μάχιμη δικηγορία, ειδικευόμενος κυρίως σε θέματα κοινωνικοασφαλιστικού και εργατικού δικαίου.

Πρόεδρος στο υπερ-επικουρικό ΕΤΕΑ, στη θέση του Τ. Παπανικολάου αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία (ΠΟΠΟΚΠ) Θανάσης Καποτάς. Ο κ. Καποτάς προέρχεται από την Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλαγές αναμένονται και στο ταμείο των ανεξάρτητα απασχολούμενων ΕΤΑΑ, όπου πρόεδρος είναι ο κ. Αντ. Σελλιανάκης. Να σημειωθεί ότι πέρασε από τη Βουλή η έγκριση του κ. Γεράσιμου Φραγκισκάτου ως προέδρου στο Ταμείο Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων, στη  θέση του κ. Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Tης Αργυρώς Μαυρούλη από  http://www.enikonomia.gr/timeliness/17108,Allagh-skytalhs-sta-Tameia-.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.