Ενημέρωση από τη συνάντηση της ομάδας εργασίας “Συμβολή στη συγκρότηση εναλλακτικού μοντέλου πολιτικής-οικονομικής οργάνωσης από τα κάτω”, Τετάρτη 22 Ιουνίου

 

Στην συνάντηση της ομάδας εργασίας ΑΣΜ “για την συγκρότηση εναλλακτικού μοντέλου πολιτικής-οικονομικής οργάνωσης από τα κάτω” που έγινε την Τετάρτη 22/6 αποφασίσαμε τα εξής:

Συμμετέχουμε:

  1. στη συνάντηση της ομάδας εναλλακτικής μελέτης για το Ελληνικό το Σάββατο 25/6, από τις 2.00μ.μ.-8.00μ.μ., στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού (δίπλα στο Μετρό ΕΛΛΗΝΙΚΟ – 35η Οδός), προκειμένου να ενημερωθούμε και να διερευνήσουμε την περίπτωση οργανωμένης εμπλοκής μας στο θέμα.
  2. στη συνέλευση της πρωτοβουλίας για την “Άμεση Δημοκρατία και Αυτοδιαχείριση”, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/6, από τις 10.00π.μ. – 3.00μ.μ., με ένα ημίωρο διάλειμμα στις 12.30 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων.
  3. στη συνέλευση στο “Εμπρός” την Πέμπτη 30/6, στις 8.00μ.μ. με θέμα την υποστήριξη των εγχειρημάτων αυτοδιαχείρισης ΒΙΟΜΕ και ΡΟΜΠΕΝ, ενόψει επικείμενων εξελίξεων.

Προγραμματίζουμε:

  1. συνάντηση-συζήτηση με τα συγκεκριμένα εχγειρήματα (ΒΙΟΜΕ και ΡΟΜΠΕΝ) και αντικείμενο την πιθανή ενεργό εμπλοκή μας σε προοπτικές παραγωγής (Ρομπέν) καθώς και τη γενικότερη προοπτική του κινήματος της αυτοδιαχείρισης: το αντικείμενο της συζήτησης είναι ανοιχτό και μπορούμε να το συμπληρώσουμε.
  2. ενημερωτικές συναντήσεις, με πρόσκληση εισηγητών, με θέματα σχετικά με τα δημόσια αγαθά, τα κοινά και την αυτοδιαχείρηση. Θα προηγηθούν επαφές με υποψήφιους εισηγητές ώστε να διατυπωθεί η ακριβής θεματολογία.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.