ΕΠΕΙΓΟΝ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΔΣ ΕΤΑΑ, Τετάρτη 28/12/2016 στις 15:00, Μάρνη 22

Την ώρα που χιλιάδες συνάδελφοι αδυνατούν να καταβάλλουν τα οφειλόμενα στο ΤΣΜΕΔΕ λόγω της οικονομικής δυσπραγίας στην οποία έχουν περιέλθει, την ώρα που 70.000 συνάδελφοι που ήδη έχουν οφειλές κινδυνεύουν να παραδοθούν στο ΚΕΑΟ,  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΤΑΑ, αρνήθηκε σε προηγούμενη συνεδρίασή του να δώσει παράταση για την καταβολή των εισφορών για το Β εξάμηνο του 2016 και παρέπεμψε το θέμα στο Υπουργείο, που όμως δεν απαντά. Ως πρόφαση χρησιμοποιείται η αδυναμία του ΕΤΑΑ να μεταφέρει οφειλές ειδοποιητηρίων στον ΕΦΚΑ. Πρόφαση που είναι προφανές ότι δεν στέκει, αφού τα απλήρωτα ειδοποιητήρια θα περάσουν κανονικά στον ΕΦΚΑ μαζί με τις ληστρικές προσαυξήσεις, όπως και η απαίτηση για τις αναδρομικές οφειλές που μας ζητάνε να καταβάλλουμε. Δεν λαμβάνουν επίσης υπόψη ότι η προθεσμία για την καταβολή του Α2016 έληξε πριν λίγους μόλις μήνες, και είναι αδύνατον για τους περισσότερους συναδέλφους να καταβάλλουν και δεύτερη εισφορά μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες.
 
Καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας, αυτή την Τετάρτη, στις 15.00, στο ΕΤΑΑ, Μάρνη 22 για να διεκδικήσουμε να δοθεί παράταση για την καταβολή των εισφορών για το Β’ Εξάμηνο.
Ταυτόχρονα επιμένουμε στις διεκδικήσεις μας για τη μη καταβολή την αναδρομικών οφειλών, τη μείωση των εισφορών (και αναδρομικά), την επιστροφή όλων των αδίκως καταβληθέντων σε αυτούς που τα κατέβαλλαν, τη μη αποστολή οφειλών στο ΚΕΑΟ και τη διαγραφή ασφαλιστικών χρεών των άνεργων και υποαπασχολούμενων συναδέλφων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.