ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΤΑΑ ΧΘΕΣ 28.3.13, ΠΑΡEΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ Α/τεε ΑΥΡΙΟ 30.3.13 αμφ.ΤΕΕ, 10 π.μ.

th_DSC03988
 
Το πραγματικό πρόσωπο του προέδρου του ΕΤΑΑ κ. Σελλιανάκη αποκαλύφθηκε χθες, με την αντιδημοκρατική επιλογή του να αποτρέψει με κάθε τρόπο την διενέργεια συνεδρίασης του ΔΣ/ΕΤΑΑ και την αυταρχική υπεράσπιση της κυβερνητικής πολιτικής με την παρουσία των ΜΑΤ απέναντι στους δοκιμαζόμενους ασφαλισμένους.
 
Η Διοίκηση του Ταμείου απέδειξε ότι θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της Τρόικας και της Κυβέρνησης εις βάρος των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των ασφαλισμένων.
 
Μαζική και δυναμική ήταν η απάντηση από εκατοντάδες συναδέλφους μηχανικούς οι οποίοι προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το ΕΤΑΑ, διαμαρτυρόμενοι την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών που αποφάσισε η ΔΕ/ΕΤΑΑ στις 26 Αυγούστου.
 
 
 
IMAG0549
 
Σε έκτακτη χθεσινή της συνεδρίαση η ΔΕ/τεε επανέλαβε την απόφασή της να ζητήσει από τους εκπροσώπους των μηχανικών να αιτηθούν επανάληψη της συνεδρίασης του ΔΣ/ΕΤΑΑ της 7ης Μάρτη και να διορθώσουν την ως τώρα στάση τους.
 
Στην αυριανή ανοιχτή συνεδρίαση της Αντιπροσωπίας του ΤΕΕ θα τεθεί το θέμα της αποστολής των αυξημένων εισφορών και η ανάγκη ανατροπής της σχετικής απόφασης, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση της ηγεσίας του ΤΕΕ για τη συνολική στάση των εκπροσώπων της στο ΕΤΑΑ και το ΤΣΜΕΔΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.