Συνάντηση ομάδας ΑΣΜ: αυτοδιαχείριση – συγκρότηση εναλλακτικής, την Παρασκευή 29/7/16, 8.00μμ, κτήμα Πάτμου και Καραβία (Κάτω Πατήσια)

Την Παρασκευή 29/7, 8.00μμ θα γίνει συνάντηση της ομάδας ΑΣΜ για την από τα κάτω συγκρότηση εναλλακτικού μοντέλου πολιτικής – οικονομικής οργάνωσης. Τα θέματα που έχουν τεθεί μέχρι στιγμής είναι τα ακόλουθα:
  • Διασαφήνιση των πληροφοριών που έχουμε για την κατάσταση και τις ανάγκες υποστήριξης των “Ρομπέν του ξύλου”, οργάνωση επίσκεψης στις εγκαταστάσεις τους και skype-επικοινωνίας με το τμήμα της ομάδας μας που θα είναι διαθέσιμο στην Αθήνα και με σκοπό την άμεση επικοινωνία-ενημέρωση για την πρακτική υποστήριξη.
  • Παρεμβάσεις στην επεξεργασία πρότασης για το Ελληνικό με αφορμή τις εργασίες της ομάδας biennale: έχει ήδη υπάρξει σημαντική παρουσία της ομάδας στην σχετική συζήτηση, ενώ έχουν εκφραστεί και άλλες ενδιαφέρουσες ιδέες. Θα γίνει επίσης ενημέρωση για το τι έχει συζητηθεί μέχρι στιγμής, τις παρεμβάσεις που έγιναν από εμάς μέχρι τώρα και τις προοπτικές που υπάρχουν ως προς το θέμα.
  • Συνέχεια της συζήτησης για την γενική στοχοθεσία και προοπτική της ομάδας.
Η συνάντηση θα γίνει στο κτήμα Καραβία και Πάτμου (400μ από τον σταθμό Κάτω Πατήσια) – είσοδος από Καραβία

Leave a Reply

Your email address will not be published.