Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών την Παρασκευή 9/5/14 στις 6,30μμ στο ΤΕΕ (Νίκης4)

Εκτός από τη Δευτέρα 5/5 μετά τις κινητοποιήσεις όπου θα γίνει επιτόπια συνέλευση απόφασης άμεσων δράσεων,

η επόμενη τακτική Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 6.30μμ στο ΤΕΕ  (Νίκης 4)

Τα θέματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα μετά το πέρας των κινητοποιήσεων, επίσης όσοι θέλουν κάτι να μπει στην ημερήσια διάταξη μπορούν να το ζητήσουν.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ

1. Έγινε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε ΤΣΜΕΔΕ και ΕΤΑΑ, αλλά και για ένα σημαντικό θέμα που τέθηκε από συνάδελφο σχετικά με τις πιστοποιήσεις που θα απαιτούνται από δω και πέρα για να μπορούμε να ασκούμε το επάγγελμά μας.

2. Αποφασίστηκε η ευρύτερη δημοσιοποίηση των προβλημάτων μας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με κύριο άξονα τις πραξικοπηματικές ενέργειες και την παράνομη αύξηση των εισφορών. Θα γραφτεί Δελτίου Τύπου και θα δημιουργηθεί γενική αφίσα που θα απευθύνεται στο κοινό και θα κολληθεί παντού.

3. Αποφασίστηκε η δημιουργία ενημερωτικής αφίσας προς τους συναδέλφους για να κολληθεί στο ΤΣΜΕΔΕ, σε συνέχεια των παρεμβάσεών μας, με θέματα την αύξηση των εισφορών και το κάλεσμά μας να μην πληρώνουν τις αυξημένες εισφορές, τη σφράγιση των βιβλιαρίων, κλπ. 

4. Πρωτοκόλληση στο ΕΤΑΑ του κειμένου – καταγγελίας των παράνομων ενεργειών, που υπογράφηκε από συμμετέχοντες στη συνέλευση.

5. Παρέμβαση στη ΔΕ ΤΣΜΕΔΕ τη Δευτέρα 12/05 στις 3.00 μμ σχετικά με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, το θέμα των παράνομων αυξήσεων εισφορών και της αυθαιρεσίας της Διεύθυνσης Εισφορών και του προέδρου του ΕΤΑΑ.

6. Παρέμβαση στη ΔΕ ΤΕΕ την Τρίτη 13/05 στις 7.00 μμ σχετικά με την εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ, τις κινήσεις του ΤΕΕ σχετικά με τις αυξήσεις, το συνεχιζόμενο αίσχος στο ΕΤΑΑ και το θέμα των πιστοποιήσεων.

7. Παρουσία έξω από το ΔΣ του ΕΤΑΑ την Πέμπτη 15/05 στις 2.00 μμ για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στα πραξικοπήματα Σελλιανάκη και τις παράνομες ενέργειές του.

8. Επόμενη Ανοιχτή Συνέλευση μετά τη δράση στο ΕΤΑΑ επιτόπου.

9. Συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με δικηγόρο για να διερευνηθούν οι δυνατότητες που έχουμε σε νομικό επίπεδο (η ώρα και το μέρος θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες στη συνέλευση).

10. Δημιουργία κειμένου σχετικά με τις πιστοποιήσεις.

11. Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των καθαριστριών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.