ΕΦΚΑ: Παράταση προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του 2016 μέχρι 28 Φεβρουαρίου

Παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2016 όλων των κλάδων των ασφαλισμένων του τ.ΕΤΑΑ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018 δόθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα, στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΦΚΑ – μετά από αίτημα που υπέβαλε ο πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Δ. Βερβεσός (ως πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, αλλά και ως αν. μέλος του Δ.Σ. του ΕΦΚΑ) αποφάσισε να δοθεί παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2016, όλων των κλάδων των ασφαλισμένων του τ.ΕΤΑΑ (δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί), μέχρι τις 28/2/2018, για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά στην σχετική εισήγηση της αρμόδιας Δ/νσης του ΕΦΚΑ (Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο).

Σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν την υπαγωγή στη διαδικασία της Υπουργικής Απόφασης για τις 120 δόσεις, θα ακολουθήσει νεώτερη αναλυτική ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη παράταση που είχε δοθεί έληγε στις 31/1/2018.

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, αναρτώνται τα έγγραφα με τις ασφαλιστικές εισφορές για το έτος 2016, τόσο για το Ταμείο Νομικών όσο και για το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) – Τομείς Υγείας και Προνοίας Δικηγόρων Αθηνών και Τομέας Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών.

Ταμείο Νομικών

Τις εισφορές των Άμισθων Ασφαλισμένων για το 2016 μπορείτε να δείτε εδώ.

Τις εισφορές για μητέρες ασφαλισμένες για το 2016 μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΕΤΑΑ – Τομείς Υγείας και Προνοίας Δικηγόρων Αθηνών

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ταμείου για τις ασφαλιστικές εισφορές έτους 2016 εδώ.

ΕΤΑΑ – Τομέας Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών

Για να δείτε τις ασφαλιστικές εισφορές έτους 2016 πατήστε εδώ.

ΕΦΚΑ: Παράταση προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του 2016 μέχρι 28 Φεβρουαρίου

Leave a Reply

Your email address will not be published.