Η Ανοιχτή Συνέλευση είναι μια κινηματική πρωτοβουλία αυτοοργάνωσης μηχανικών, όπου τοποθετούμαστε, συναποφασίζουμε και δρούμε ισότιμα, είτε μετέχουμε σε κάποια παράταξη είτε όχι. Αντιδρούμε στην απαξίωση της εργασίας μας, στη διάλυση της κοινωνίας και της ζωής μας, στη καταλήστευση των ταμείων μας και στην απραξία ή και συναίνεση των φορέων μας.

Σας καλούμε να έρθετε και να συμμετέχετε στην Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών. H παρουσία σας είναι σημαντική για να αποφασίσουμε τη δράση μας για τα κοινά μας προβλήματα. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Προώθηση εκστρατείας σχετικά με Attica – ΤΣΜΕΔΕ και οργάνωση κινητοποίησης
  • Επιστροφή Ειδικής Προσαύξησης – οργάνωση κινητοποίησης σχετικά με την εγκύκλιο του Υπουργείου
  • Ενημέρωση από την παρέμβαση της ΑΣΜ στη Δ.Ε. του ΤΣΜΕΔΕ σχετικά με το θέμα της Ειδικής Προσαύξησης, καθώς και τη δυνατότητα επανενεργοποίησης της ρύθμισης σύμφωνα με το νόμο Στρατούλη για επιλογή χαμηλότερης ασφαλιστικής κατηγορίας
  • Ενημέρωση από την παρέμβαση της ΑΣΜ στη Δ.Ε. του ΤΕΕ σχετικά με το αίτημα της δημόσιας Απολογιστικής Συνέλευσης
  • Ενημέρωση για τις παρεμβάσεις της ΑΣΜ σε Συλλόγους Μηχανικών, σχετικά με το εγχείρημα της ΒΙΟΜΕ
Αν θέλετε κάποιο ακόμα θέμα να συζητηθεί ενημερώστε μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών, την Παρασκευή 21/10/2016, στις 8.00μ.μ., στο ΤΕΕ (Νίκης 4), ώστε να αποφασίσουμε συλλογικά τις επόμενες κινήσεις μας.

Σχετικά άρθρα:

  • Δεν υπάρχουν
Previous postΟ τεχνικός κόσμος οφείλει να υποστηρίξει την ΒΙΟΜΕ Next postΕνημέρωση από την παρέμβαση της ΑΣΜ στις 17/10/16 στη Δ.Ε. του ΤΣΜΕΔΕ

What do you think?

Name required

Website

css.php