Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών την Παρασκευή 24/06/2016, στις 8:00 μ.μ. στο ΤΕΕ (Νίκης 4)

Mετά το τελευταίο διάστημα κινητοποιήσεων και παρεμβάσεων σε ΤΣΜΕΔΕ, ΕΤΑΑ και ΤΕΕ,
με αίτημα την κατάργηση των αναδρομικών αυξήσεων του Ν.3986/11, ψηφίστηκε η τρίμηνη παράταση εξόφλησης των ειδοποιητηρίων Α΄ εξαμήνου 2016 (εως τις 30 Σεπτεμβρίου), με στόχο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΣΜΕΔΕ κ. Μακέδο, να διορθωθούν λάθη στα ήδη αναρτημένα ειδοποιητήρια.
Προς το παρόν δεν διαφαίνεται καμία διάθεση από τις διοικήσεις ΤΣΜΕΔΕ – ΕΤΑΑ να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη κίνηση για την αποτροπή των αυξήσεων ή των αναδρομικών
Επιπλέον υπαρχει η πρόταση μέλους της Δ.Ε. του ΤΕΕ, για την ανάγκη επεξεργασίας συγκεκριμένης εισήγησης, νομοτεχνικά τεκμηριωμένης, που να προταθεί ομόφωνα από τους φορείς των μηχανικών και να προτείνει μέτρα προστασίας των μηχανικών. Για να γίνει αυτό πρέπει να δημιουργηθεί μια επιτροπή από εκπροσώπους του ΤΕΕ, του ΤΣΜΕΔΕ, του ΕΤΑΑ και πιθανόν και εκπροσώπους των άλλων κλάδων.

Έπειτα και από αυτές τις εξελίξεις, καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών, την Παρασκευή 24/06, στις 8.00μ.μ., στο ΤΕΕ (Νίκης 4), ώστε να αποφασίσουμε συλλογικά τις επόμενες κινήσεις μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.