Συμμετοχή στη μεγάλη πορεία ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ κατά της ανεργίας

Η Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών συμμετέχει και στηρίζει την υποδοχή της πορείας διαμαρτυρίας για την ανεργία από την Πάτρα (ραντεβού στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα – γωνία Όθωνος και Αμαλίας με το πανώ μας).

Έβδομη μέρα της μεγάλης πορείας ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ κατά της ανεργίας: Σήμερα η Διαδρομή Μέγαρα – Ελευσίνα

Για 7η μέρα συνεχίζεται σήμερα η μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων.

Η μεγάλη πορεία για την ανεργία, ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί το προτελευταίο κομμάτι της διαδρομής της, από τα Μέγαρα στην Ελευσίνα όπου θα διανυκτερεύσει απόψε, μία «ανάσα» από τη μεγάλη κορύφωση αύριο στις 18.00 στο Σύνταγμα.

Η πορεία θα ολοκληρωθεί στο Σύνταγμα την Κυριακή 10 Απρίλη, και θα γίνει μεγάλο συλλαλητήριο στις 18.00 με τη συμμετοχή Συνδικάτων – Ομοσπονδιών και Επιτροπών Ανέργων, αλλά και συναυλία.

Σήμερα το πρωί, από την πλατεία Καραϊσκάκη αναχώρησαν πούλμαν που δρομολόγησαν Σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές και άλλοι φορείς του κινήματος με προορισμό τα Μέγαρα, για να συναντήσουν τους οδοιπόρους και να βαδίσουν μαζί τους μέχρι την Ελευσίνα.

Πούλμαν που δρομολόγησαν τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ και ΔΣ/ΑΕΝ αναχώρησαν το πρωί και από την πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά με κατεύθυνση τα Μέγαρα.

Την Κυριακή στις 7.30 π.μ. θα αναχωρήσουν πούλμαν για την Ελευσίνα από την πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα. Ομοσπονδίες και Συνδικάτα καλούν σε μαζική συμμετοχή.

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ-Open

Leave a Reply

Your email address will not be published.